<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2090076874606890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
jotbar usein kysytyt kysymykset

Helpdeskimme saa usein kysymyksiä mobiilisovelluksen käytöstä; kirjautumisesta sekä tunnusten luomiseen liittyvistä asioista.

Olemme koonneet listan kysymyksistä, joita kohtaamme usein Jotbarin mobiilisovelluksen käyttöön liittyen. Toivottavasti löydät niistä kaipaamasi vastauksen! Otathan kuitenkin rohkeasti yhteyttä meihin, mikäli haluat tietää lisää Jotbarin järjestelmästä ja sen käytöstä.

Alta löydät neljä usein kysyttyä kysymystä, jotka nousevat monesti esiin asiakastuen yhteydessä.

 

1. Uudelle henkilölle on luotu tunnukset mobiilisovellukseen, mutta jostain syystä hän ei saa sähköpostiinsa salasanan luontilinkkiä.

Tämä voi johtua siitä, että henkilön tietoihin ei ole laitettu henkilön sähköpostiosoitetta. Laita kyseiselle henkilölle sähköpostiosoite henkilötietoihin ja lähetä hänelle salasanan vaihtolinkki uudestaan.

 

2. Yritän tehdä henkilölle tunnukset mobiilisovellukseen, mutta kyseistä henkilöä ei löydy mobiilisovelluksen hallintanäytön henkilölistalta.

Yleensä tämä johtuu siitä, että kyseisen henkilön henkilötiedoista puuttuu henkilön korttinumero. Jos kyseinen henkilö ei leimaa työaikoja leimauslaitteen avulla, vaan tarkoitus on käyttää vain mobiilisovellusta leimausten tekemiseen, hänen korttinumeroksi voidaan antaa sama numero kuin mikä hänen henkilönumeronsa on. Tämän jälkeen kyseisen henkilön pitäisi löytyä mobiilisovelluksen hallintanäytöstä ja hänelle voidaan tehdä tunnukset mobiilisovellukseen.

 

3. Henkilö ei pääse enää mobiilisovellukseen. Mistä tämä voisi johtua?

Tarkista mobiilisovelluksen hallintanäytöstä, onko kyseisen henkilön mobiilisovelluksen profiilille asetettu jokin päättymispäivämäärä. Jos on, todennäköisin syy tälle ongelmalle on se, että kyseisen henkilön mobiilisovelluksen profiilin päättymispäivämäärä on tullut vastaan. Muuta profiilin päättymispäivämäärän ajankohtaa pitkälle tulevaisuuteen. Tämän jälkeen kyseisen henkilön pitäisi päästä kirjautumaan mobiilisovellukseen uudestaan.

 

4. Henkilö pääsee kirjautumaan mobiilisovellukseen, mutta vastaan tulee 500 virheilmoitus.

Yleensä tämä johtuu siitä, että henkilön henkilötyyppiä ei ole asetettu hänen henkilötietoihinsa. Laita siis vain kyseiselle henkilölle hänen henkilötyyppi henkilötietoihin. Tämän jälkeen virheilmoituksia 500 ei pitäisi enää tulla vastaan mobiilisovelluksessa.

 

Mikäli tarvitset apua jonkin asian kanssa, autamme mielellämme. 

 

Näin saat yhteyden helpdeskiin

Käyttäjätuki päivystää arkisin klo 8-16
Soita 075 7530 370
Lähetä sähköpostia osoitteeseen helpdesk@jotbar.fi

 

 

Lisää samasta aiheesta: 

5 usein kysyttyä kysymystä - Helpdesk

 

Lue viimeisimmät blogimme:

Jotbarin vuodenvaihteen muistilista

Kuinka kauan työaikakirjauksia tulee säilyttää?

Vieras- ja henkilökorttien tulostus

JotBar kulunvalvontajärjestelmä lisää helppoutta ja turvallisuutta