<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2090076874606890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Liiketoiminnan kehittäminen ja liiketoiminnan kehittämisen tuet

Elämämme poikkeusaika on pakottanut monet yritykset miettimään perinteisiä prosessejaan yrityksen toiminnassa. Toimintavarmuus ja tehokkuus korostavat rooliaan, ja laskutuskierron saumaton toteutuminen ja sen varmistaminen onkin entistäkin merkittävämmässä asemassa.

Näihin yrityksen toiminnan osa-alueisiin tehokkuutta ja varmuutta tuovat töiden seurantaratkaisut, joiden pääasiallinen hyöty keskittyy juuri tehokkuuden parantamisen, tuotannon nopeuttamisen ja laadun varmistamisen sekä laskutuksen tehostamisen ympärille. Aika liiketoiminnan kehittämiselle on nyt, ja siksi selvitimme, miten yritykset voivat hyödyntää tällä hetkellä myönnettäviä tukia viedäkseen liiketoimintansa tehokkaammalle tasolle.

Jos haluat nostaa työn tekemisen tehokkuutta, tehostaa tuotantoa ja parantaa laatua, on kysymys liiketoiminnan kehittämisestä - jolle voit hakea tukea tai lainaa. Me autamme sinua tässä

 

Tukea voi hakea kehittämisprosessissa ratkaisuhankinnan asiantuntijatyöhön

Yritysjärjestelmien hankinnassa on tärkeää muistaa, että itse pohjaratkaisu on vain pieni askel yrityksenne tarpeita palvelevan kokonaisratkaisun hankinnassa. Järjestelmän valinnan yhteydessä keskeiseen rooliin nousevat asiantuntevan toimittajakumppanin tarjoamat konsultointi-, vaatimusmäärittely-, projektinhallinta- ja koulutuspalvelut. Kun päätätte lähteä kehittämään liiketoimintaanne järjestelmähankinnan kautta, kannattaa teidän ennen kehittämisprojektiin ryhtymistä hakea saatavilla olevia tukia. 

Käytännössä haettavilla tuilla voidaan tukea kaikkea asiantuntijatyötä järjestelmähankinnan aikana - aina järjestelmän laajuutta kartoittavasta vaatimusmäärittelystä loppuratkaisun pilotointiin saakka.

Jos olet kiinnostunut kehittämään liiketoimintaasi ja haluat selvittää työajan- ja töiden seurannan roolia toimintasi kehittämisessä, ota meihin yhteyttä - annamme sinulle lisätietoa aiheesta ja autamme hakemaan tukea liiketoiminnan kehittämiseen. 

 

Miksi aika liiketoiminnan kehittämiselle ja työajanseurannan hankinnalle on juuri nyt?

Varmuus, tehokkuus, luotettavuus ja helppous ovat tärkeässä roolissa kaikkea liiketoimintaa. 

Tarve varmuudelle nousee, kun liiketoiminta joutuu muuttuneen markkinatilanteen, kasvavan tarjonnan tai poikkeustilojen, kuten meneillään olevan maailmanlaajuisen poikkeustilan vuoksi muuttamaan perinteisiä prosessejaan. Tehokkuus sen sijaan varmistaa, että yrityksen prosessit tukevat liiketoimintaa aidosti ja pitkäkestoisesti. 

On helpompaa sovittaa liiketoimintaa muuttuvaan tilanteeseen, kun yritykselläsi on käytössään reaaliaikainen näkymä yrityksenne kaikkeen toimintaan - aina tuotteiden menekistä resursointiin. Tämän avulla yrityksellänne on vaikeinakin aikoina helppoa sovittaa tuotantoa tilauksen tasolle ja minimoida kiinteitä kuluja. Hyvä työajanseurantajärjestelmä antaa avaimet ja työvälineet mukauttamaan jäljelle jäävä tuotanto nykyisen kysynnän tasolle. 

Investointi yrityksenne perusprosesseja ja -toimintaa tukevaan yritysjärjestelmään on aina sijoitus yrityksenne tulevaisuuteen, mutta se voi tuoda varmuutta ja tehokkuutta yrityksenne toimintaan jo pikaisellakin aikavälillä. 

Työajanseuranta ja töiden seuranta -ratkaisun hankinta auttaa yrityksiä mm.:

  • parantamaan työtehokkuutta,
  • tuomaan läpinäkyvyyttä etätyöhön ja liikkuvan työhön seurannan avulla
  • lisäämään toimintavarmuutta, sekä 
  • tehostamaan laskutusta ja laskutusvarmuutta.

 

Haluatko lisätietoja?

Voit kysyä asiantuntijoiltamme lisää tukien hakemisesta - me laadimme projektiaikataulun ja haemme tukia puolestasi! Ota meihin yhteyttä joko suoraan puhelimitse tai jätä tarjouspyyntö. Me autamme sinua mielellämme.

Ota yhteyttä

Aiheet:
Ajankohtaista