<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2090076874606890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Kansikuva - Andrean nimitysartikkeli

Andrea Nyman astui JotBar Solutions Oy:n toimitusjohtajaksi 1.7.2019 ja siirtyi heinäkuun alussa tapahtuneen osittaisjakautumisen jälkeen vastaamaan työajanseuranta- ja töidenseurantaliiketoiminnan operatiivisesta toiminnannasta. Andrea on sukeltanut JotBarin toimintaan nyt noin puolen vuoden ajan ja päässyt tutustumaan JotBarin nykyiseen liiketoimintaan – sekä innovoimaan tapoja sen jatkuvaan kehittämiseen. 

Mutta kuka Andrea Nyman on ja miten hän päätyi nimitettäväksi JotBar Solutions Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi?

 

9 VUOTTA OY KURK GOLF AB:N TOIMITUSJOHTAJANA

Talouden, johtamisen ja liikunnan koulutuspohjalta tuleva Andrea on ennen JotBaria tehnyt uransa pääasiassa golfin saralla. Kesätöistä liikkeelle lähtenyt ura golfin parissa johti Andrean etenemään golfin saralla tasaisesti kohti vastuullisempaa asemaa – asiakaspalvelutyöntekijöiden esimiehenä Andrea oppi henkilöstöjohtamisen salat ja palvelupäällikkönä taas Andrea syventyi taloushallinnon ja yritysjohdon toimintaan. Vuonna 1995 alkanut kesätyöura muuttui vuonna 2002 kokopäiväiseksi työksi alalla ja johti Andrean ansaitsemaan asemansa Kurk Golfin toimitusjohtajana vuonna 2010. Tämän ohella hän toimi myös Suomen Golfjohtajat ry:n toiminnanjohtajana vuosina 2014-2017.

 

VAKAA OTE JOHTAMISEEN TEKI VAIKUTUKSEN

JotBar Solutions Oy:n väistyvä toimitusjohtaja Krister Juselius oli tutustunut Andreaan Kurk Golfin myötä ja oli nähnyt hänen tapansa johtaa asioita. Krister näki Andreassa potentiaalia JotBarin johtamiseen tulevaisuudessa. Loppuvuodesta 2018 Krister uteli Andrealta mahdollisesta mielenkiinnosta toimitusjohtajan asemaan ja pian sen jälkeen seurasi keskustelut siirtymisestä JotBarille.

Kun Krister kysyi olisinko kiinnostunut toimitusjohtajan asemasta JotBarilla, vastasin heti, että kuulostaa mielenkiintoiselta. Olin kiinnostunut keskustelemaan aiheesta lisää ja tutustumaan minulle uuteen alaan – JotBarin tuotteet ja ratkaisut sekä tulevaisuuden suunnitelmat vaikuttivat kiinnostavilta ja lisäsivät mielenkiintoani tähän mahdollisuuteen tarttumiseen”, Andrea kommentoi.

Myös Krister näki Andrean osaamisen asiakaspalvelujohtamisesta yhdessä “tuoreiden silmäparien” kanssa huomattavana vahvuutena, joka mahdollistaisi uuden otteen ja näkemyksen tuomisen JotBarin johtoon. 

Jotbar Solutionsin heikko kohta on ollut asiakaspalvelussamme – osaamista ja asiantuntijuutta meillä on hyvien tuotteiden lisäksi. Andrean asiakaspalveluosaaminen ja järjestelmällinen johtamistapa on se, mitä tarvitsemme tukevaisuuden haasteissa“, Krister kertoo.

 

PALJON IDEOITA, JOTKA ODOTTAVAT VIEMISTÄ KÄYTÄNTÖÖN

Andrea aloitti JotBarilla vuoden 2019 alussa, jonka aikana hän on ehtinyt kartuttamaan kokemusta niin JotBarin tuotteista, palveluista, työyhteisöstä kuin työkulttuuristakin. Ensimmäiset 6 kuukautta ovat tarjonneet paljon uutta, mutta Andrea on ehtinyt jo ns. perehtymisjaksonsa aikana ideoimaan tapoja ja käytänteitä, joilla JotBarin toimintaa ja palveluja viedään uudelle vuosikymmenelle. 

“Samalla kun olen tutustunut tarjontaamme alan ulkopuolisena ihmisenä, olen voinut paremmin ideoida tapoja kehittää tarjoamiamme palveluja kokonaisuutena”, Andrea kertoo. Yksi Andreaa kiinnostavista fokuksista on kehittää JotBarin toimintaa entistä asiakaskeskeisempään suuntaan. Toimitusjohtajan asemaan astuttuaan yksi Andrean ensimmäisistä toimenpiteistä on järjestää kehitystapaamisia nykyasiakkaiden kanssa.

Alkuvuoden aikana Andrea on myös käynyt keskusteluja henkilökunnan kanssa tutustuakseen heihin ja kartoittaakseen heidän taustaansa ja osaamistaan. Keskustelut ovatkin johtaneet jo ensimmäisiin toimenkuvien muutoksiin organisaatiossa, osana Andrean pitkän tähtäimen kehityssuunnitelmaa.

Olen päässyt tarkastelemaan käytäntöjämme ja tapaamme toimia ulkopuolisen silmin, jonka ansiosta minulla on ideoita siitä, miten saamme tämän meidän huipputiimin vetämään entistä tehokkaammin yhteen hiileen”, Andrea jatkaa kehityssuunnitelmistaan. 

 

ANDREA SIIRTYI JOTBARIN TOIMITUSJOHTAJAKSI 1.7.2019

Andrea siirtyi JotBar Solutions Oy:n johtoon 1.7.2019 yrityksen osittaisjakautumisen yhteydessä. Nykyinen toimitusjohtaja Krister Juselius jatkaa Jotbar Solutions Oyn hallituksen puheenjohtajana toimien vahvassa yhteistyössä Andrean kanssa JotBar Solutions Oy:n tulevaisuuden rakentamisessa.

 

Haluatko lisätietoja?

Lisätietoja uudesta nimityksestä antavat:

 

Krister Juselius
075 7530 352
krister.juselius@jotbar.fi

 

Andrea Nyman
075 7530 364
andrea.nyman@jotbar.fi

Aiheet:
JotBar Yleinen