<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2090076874606890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Snellman

Snellman on kaikille suomalaisille tuttu kotimainen lihanjalostusyritys, joka toimii Pietarsaaressa. Snellman-konserniin kuuluu myös Kokkikartano, jonka maukkaat valmisruuat tuovat helpotusta lukuisten työläisten kuin perheidenkin arkeen. JotBar työajanseuranta on käytössä myös Oy Mush td:llä (ruokaa lemmikkieläimille), MR. Paniini Oy:llä (täytetyt leivät), Snellman Pro Oy:llä (lihajalosteet ammattikeittiöille) sekä Figen Oy:llä (sianjalostuspalvelujen tuottaja).  

Snellmanin luotettavan laadun takana toimii mm. yrityksen varmat johtamisprosessit, joita tukemaan yritys on ottanut käyttöönsä liiketoimintaratkaisuja JotBarin ohjelmistoperheestä.

 

“Työtunneista tulee pitää kirjaa”

Snellmanilla on käytössään JotBarin työajanseuranta, jonka merkitys korostuu etenkin yrityksen tuntityöntekijöiden seurannassa. JotBar tuli aikanaan Snellmanille korvaamaan aiemmin käytössä ollutta työajanseurantaratkaisua, joka ei ollut tarpeeksi monipuolinen vastatakseen yrityksen kaikkiin tarpeisiin. Ero edelliseen ratkaisuun on Snellmanin mukaan ollut huomattava - erityisesti JotBarin leimausten tuoman tarkkuuden ansiosta.  

Snellmanilla JotBarin ratkaisuja hyödyntää jatkuvasti n. 1500 työntekijää. Työajanseurannan lisäksi Snellmanilla toteutetaan myös töiden seurantaa, joka auttaa tehostamaan yrityksen toimintaprosesseja. Työntekijöiden leimaukset on helppo tehdä - yhdellä leimalla voidaan kertoa missä kohtaa tuotantoprosessia ja mitä työtä tekee. Toimihenkilöiden työaikaleimaaminen on mm.  helppoa ja nopeaa käytössä olevan mobiilileimauksen ansiosta.

 

Käytössä myös JotBarin kulunvalvonta

Snellman hyödyntää toiminnassaan myös JotBarin kulunvalvontaa. Kulunvalvonta on käytössä Kokkikartanossa ja MR Paniini Oy:ssä ja tulee laajenemaan myös muualle konserniin.

Kulunvalvonnalla ohjataan ihmisvirtoja ja ajoneuvojen kulkua tehdasalueella. JotBar kulunvalvonta hallitsee eri alueiden kulkuoikeuksia ja pitää kirjaa missä kukin voi tai saa liikkua sekä missä kohtaa tuotantoaluetta ihmisiä on. Tämä on tärkeä tietää ihmisvirtojen suunnittelussa ja etenkin poikkeustilanteissa, jolloin pitää nopeasti selvittää missä ihmiset ovat.

Snellmanin kulunvalvonnassa on käytössä myös mobiilisovellus ovien ja porttien ohjaamiseen - yritys hyödyntää ominaisuutta n. 20 000 avaukseen kuukausittain.

 

Snellmanin kokemuksia JotBarista

 

 

Snellman on yksi sadoista tyytyväisistä asiakkaistamme. Voit tutustua esimerkkeihin muista asiakkaistamme Referenssit-sivullamme tai tutustua tarkemmin JotBarin työajanseurantaan ja kulunvalvontaan. Jos työajanseurannan tai kulunvalvonnan aiheet ovat sinulle ajankohtaisia, ota meihin yhteyttä - autamme sinua mielellämme!

Ota yhteyttä

Aiheet:
Referenssi