<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2090076874606890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

JotBar logo_

JotBar Solutions Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen IT-alan yritys joka toimittaa työajanseuranta-, kulunvalvonta- ja logistiikkaratkaisuja. Toimimme pääasiallisesti Suomessa. Toiminnastamme myönnettiin Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä.

Toimintamme perustuu omaan ohjelmistoperheeseen, asiantuntijoidemme huippuosaamiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen. JotBar panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen - käytämme noin 10 % liikevaihdosta vuosittain tuotteiden ja ohjelmistojen kehittämiseen. Olemme myös ISO 27001 -sertifioitu yritys!

IMG_3567

Meidän palvelukokonaisuudet

Työajanseuranta

JotBar-työajanseuranta dokumentoi työtunnit automatisoidusti ja reaaliajassa. JotBar sopii kaikille organisaatioille, jotka haluavat työajanseurantajärjestelmältään käytön helppouden lisäksi joustavuutta, tehokasta tekemisen seuraamista sekä monipuolisia integrointimahdollisuuksia.

Töiden seuranta

Töiden seurantaa tarvitaan, kun halutaan kerätä tietoa henkilöstön ajankäytön jakautumisesta eri töille. Työaikaa analysoimalla voidaan parantaa myös henkilöstön työtehoa ja selvittää mahdollisia piilokustannuksia.

Kulunvalvonta

JotBar-kulunvalvonta ja muut turvaratkaisut skaalautuvat helposti erilaisten ja erikokoisten yritysten tarpeisiin. Kulunvalvonta voidaan ottaa käyttöön vaiheittain, vaikka ovi kerrallaan. JotBar-kulunvalvontajärjestelmä voi olla osa työajanseurantajärjestelmää.

Logistiikka

Varastonhallinnan sydän on toimiva varastonhallintajärjestelmä, jolla hallitaan tavaran vastaanottoa, merkintää, hyllytystä, keräilyä ja toimituksia. Varastonhallinta hoitaa usein myös sisäisen logistiikan. JotBar-varastonhallinnalla optimoidaan ja tehostetaan kaikkia varaston sisällä tehtyjä prosesseja.

IMG_3352

Meidän somekanavat


IMG_3371

TYÖAJANSEURANNAN TOTEUTUKSIA

KÄYTTÖMUKAVUUTTA LEIMAUSPÄÄTTEELLE JOTBAR MOBILEN AVULLA

Leimauspäätteelle voidaan räätälöidä näkymä asiakkaan toiveiden mukaan. Töille voi tehdä omat “leimausnapit”, jotka näkyvät henkilölle, kun hän on leimaamassa. Myös osastoille ja/tai tiimeille voi tehdä omat näkymät ja omat ”leimausnapit”. Tämä helpottaa leimaamista, kun ei tarvitse etsiä oikeaa työnumeroa valikosta. Tarvittavat työt ovat suoraan esillä ja yksi painallus riittää!

 

TUOTANNON TYÖNOHJAUKSEN AVAINTEKIJÄT

Tuotannollisessa valmistuksessa työkustannukset ovat usein oleellinen tekijä. Helpoin, edullisin ja luotettavin tapa seurata työkustannuksia on reaaliaikaisen töiden seurannan avulla. Näin saa tietoa työn todellisista kustannuksista, mm. milloin on tehty ja kuka on tehnyt.

MIKSI YHTEISTYÖ MEIDÄN KANSSA?

JotBar on toimialariippumaton järjestelmä. Se soveltuu niin toimisto- kuin tehdasympäristöönkin. JotBar-ohjelmistoa käytetään laajalti suomalaisissa yrityksissä. Vahvuutemme on asiakkaiden ongelmien ratkominen asiantuntijoidemme ja joustavan ohjelmistomme avulla. Myös meidän oma Helpdesk on tärkeä osa asiakaspalveluamme. Tyytyväiset asiakkaat ovat paras mainoksemme!

 

 

Voit tutustua referensseihin enemmän täältä!

SEURAA MEITÄ MYÖS SOMESSA!

JotBar logo_

haluatko lisätietoja?

me autamme sinua

JotBar Solutions Oy