<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2090076874606890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

OPAS: TEHOKKUUDEN PARANTAMINEN TYÖAJANSEURANNALLA - Työaikalaki 2020

Miten yrityksen toimintaa voidaan tehostaa työajanseurannalla? Entä mitä eroa on työajanseurannan ja töiden seurannan välillä, ja miksi yrityksien on tärkeää harjoittaa näitä molempia? Miten vuonna 2020 voimaan astunut työaikalaki vaikuttaa työajanseurantaan?

Lataa maksuton oppaamme aiheesta ja nappaa vinkit siitä, miten yrityksen toimintaa tehostetaan työajanseurannan avulla.

Työajanseuranta-oppaassa käsittelemme mm. seuraavia asioita:

Kuva5

  • Mitä Suomen työaikalaki määrää työajanseurannasta?
  • Miten erilaiset työmuodot, kuten liukuva työ, ylityöt, joustotyöaika ja näiden yhdistelmät tulisi huomioida työajanseurannassa?
  • Miten automisoitu työajanseuranta ja automatisoitu töiden seuranta saadaan toteutettua?

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Oppaan lataaminen on maksutonta eikä lomakkeen täyttäminen sido sinua mihinkään.

 


 

JotBar Solutions Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen IT-alan yritys joka toimittaa työajanseuranta-, kulunvalvonta– ja logistiikkaratkaisuja. Toiminnastamme myönnettiin Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä. Toimimme pääasiallisesti Suomessa.

Toimintamme perustuu omaan ohjelmistoperheeseen, asiantuntijoidemme huippuosaamiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen. JotBar panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen – käytämme noin 10 % liikevaihdosta vuosittain tuotteiden ja ohjelmistojen kehittämiseen. Olemme myös alamme ainoa ISO 27001 -sertifioitu yritys Suomessa!

Järjestelmämme avulla asiakas voi seurata työtekijöidensä ajankäyttöä ja erilaisia valmistusprosesseja, hallita kiinteistön henkilövirtaa ja materiaalivirtaa. Asiakashyöty on usein rationaalinen ja kustannussäästöä tuova. Myös prosessien kehittäminen ja toimintojen automatisointi ovat syitä miksi JotBar-järjestelmiä hankitaan.

Noin 300 asiakkaalla on käytössä JotBar järjestelmä yli 500 toimipisteessä. Asiakkaitamme löytyy kaikilta toimialoilta ja monesta eri kokoluokasta, erityisesti valmistusprosesseissa ja palveluliiketoiminnassa. Referenssiluettelomme on ylpeydenaiheemme, se kertoo mitä olemme.

Asiakkaat ovat toimintamme sydän, avain toimintamme menestykseen.