<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2090076874606890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Opas: Työajanseuranta - Ota Perusasiat Haltuun!

Hyvin järjestetty työajanseuranta on erinomainen mahdollisuus kehittää työntekijöiden hyvinvointia ja tehostaa yrityksen toimintaa.

Tässä oppaassa kerromme, mitä työajanseuranta on, miksi ja miten työaikaa tulee seurata ja millaisia vaihtoehtoja työajanseurannan järjestämiseen on olemassa.

 

White Blue Simple Corporate Presentation

 

Työajanseuranta - Ota Perusasiat Haltuun -oppaassa käsittelemme mm. seuraavia asioita:

  • Mitä työajanseuranta on?
  • Miksi työajanseurantaa tulee tehdä?
  • Työajanseurannan hyötyjä
  • Miten työajanseuranta voidaan järjestää?
  • Millainen on hyvä sähköinen työajanseurantaohjelma?
  • Miksi Jotbar?

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Oppaan lataaminen on maksutonta eikä lomakkeen täyttäminen sido sinua mihinkään.

 


 

JotBar Solutions Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen IT-alan yritys joka toimittaa työajanseuranta-, kulunvalvonta– ja logistiikkaratkaisuja. Toiminnastamme myönnettiin Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä. Toimimme pääasiallisesti Suomessa.

Toimintamme perustuu omaan ohjelmistoperheeseen, asiantuntijoidemme huippuosaamiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen. JotBar panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen – käytämme noin 10 % liikevaihdosta vuosittain tuotteiden ja ohjelmistojen kehittämiseen. Olemme myös alamme ainoa ISO 27001 -sertifioitu yritys Suomessa!

Järjestelmämme avulla asiakas voi seurata työtekijöidensä ajankäyttöä ja erilaisia valmistusprosesseja, hallita kiinteistön henkilövirtaa ja materiaalivirtaa. Asiakashyöty on usein rationaalinen ja kustannussäästöä tuova. Myös prosessien kehittäminen ja toimintojen automatisointi ovat syitä miksi JotBar-järjestelmiä hankitaan.

Noin 300 asiakkaalla on käytössä JotBar järjestelmä yli 500 toimipisteessä. Asiakkaitamme löytyy kaikilta toimialoilta ja monesta eri kokoluokasta, erityisesti valmistusprosesseissa ja palveluliiketoiminnassa. Referenssiluettelomme on ylpeydenaiheemme, se kertoo mitä olemme.

Asiakkaat ovat toimintamme sydän, avain toimintamme menestykseen.