<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2090076874606890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

OPAS: TYÖPAIKAN HENKILÖLIIKENTEEN RISKIENHALLINTA – NÄIN PIENENNÄT RISKEJÄ KULUNVALVONNALLA

Työpaikan henkilöliikenteen riskienhallinta on tärkeässä roolissa yrityksissä – henkilöliikenne on aina riski yritykselle. Valvomaton henkilöliikenne voi asettaa yrityksen turvallisuuden, tietosuojan ja henkilön terveyden vaaraan. Henkilöliikenteeseen liittyviä riskejä voidaan kuitenkin ehkäistä kulunvalvonnan avulla – mutta miten se tapahtuu käytännössä?

Käsittelemme tässä kulunvalvonnan oppaassa valvomattoman henkilöliikenteen aiheuttamia riskejä yrityksissä sekä sitä, miten kulunvalvonta auttaa ehkäisemään näiden riskien toteutumista.

Käsittelemme kulunvalvonnan oppaassa mm. seuraavia asioita:

Opaskuvake

  • Millaisia riskejä valvomaton henkilöliikenne yrityksissä aiheuttaa?
  • Millaisissa yrityksissä riskit ovat suurimmat?
  • Miten kulunvalvonta käytännössä toimii?
  • Miten henkilöliikenteen riskienhallinta liittyy kulunvalvontaan – ja miten kulunvalvonnalla voidaan ehkäistä henkilöliikenteeseen liittyviä riskejä?

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Oppaan lataaminen on maksutonta eikä lomakkeen täyttäminen sido sinua mihinkään.

 


 

JotBar Solutions Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen IT-alan yritys joka toimittaa työajanseuranta-, kulunvalvonta– ja logistiikkaratkaisuja. Toiminnastamme myönnettiin Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä. Toimimme pääasiallisesti Suomessa.

Toimintamme perustuu omaan ohjelmistoperheeseen, asiantuntijoidemme huippuosaamiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen. JotBar panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen – käytämme noin 10 % liikevaihdosta vuosittain tuotteiden ja ohjelmistojen kehittämiseen. Olemme myös alamme ainoa ISO 27001 -sertifioitu yritys Suomessa!

Järjestelmämme avulla asiakas voi seurata työtekijöidensä ajankäyttöä ja erilaisia valmistusprosesseja, hallita kiinteistön henkilövirtaa ja materiaalivirtaa. Asiakashyöty on usein rationaalinen ja kustannussäästöä tuova. Myös prosessien kehittäminen ja toimintojen automatisointi ovat syitä miksi JotBar-järjestelmiä hankitaan.

Noin 300 asiakkaalla on käytössä JotBar järjestelmä yli 500 toimipisteessä. Asiakkaitamme löytyy kaikilta toimialoilta ja monesta eri kokoluokasta, erityisesti valmistusprosesseissa ja palveluliiketoiminnassa. Referenssiluettelomme on ylpeydenaiheemme, se kertoo mitä olemme.