<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2090076874606890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

OPAS: 8 VINKKIÄ LIIKKUVIEN TYÖNTEKIJÖIDEN TÖIDEN HALLINTAAN

Töiden hallinta ja liikkuva työ – miten liikkuvaa työtä voidaan hallita paremmin?

Liikkuvan työn yleistyessä on tärkeää, että sen hallinta on kaikin puolin tehokasta. Käsittelemme tässä oppaassa liikkuvan työn töiden hallintaan liittyviä haasteita, kuten työajan kirjaamista ja tehtävien etenemisen raportointia eri paikoista. Avaamme myös tarkemmin liikkuvien työntekijöiden töiden hallinnan mahdollistamia hyötyjä, kuten kustannussäästöjä ja työhyvinvointia, ja esittelemme keinot niiden saavuttamiseen.

TÖIDEN HALLINTA -OPPAASSA käsitellään mm. seuraavia asioita:

opaskansi2

  • Miten liikkuva työ eroaa etätyöstä?
  • Mitä töiden hallinta edistää työajan- ja töiden seurantaa?
  • Mitä haasteita liikkuvien työntekijöiden töiden hallintaan liittyy?
  • Miten voit kehittää yrityksesi töiden hallintaa?

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Oppaan lataaminen on maksutonta eikä lomakkeen täyttäminen sido sinua mihinkään.

 


 

JotBar Solutions Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen IT-alan yritys joka toimittaa työajanseuranta-, kulunvalvonta– ja logistiikkaratkaisuja. Toiminnastamme myönnettiin Avainlippu-tunnus merkiksi suomalaisesta työstä. Toimimme pääasiallisesti Suomessa.

Toimintamme perustuu omaan ohjelmistoperheeseen, asiantuntijoidemme huippuosaamiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen. JotBar panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen – käytämme noin 10 % liikevaihdosta vuosittain tuotteiden ja ohjelmistojen kehittämiseen. Olemme myös alamme ainoa ISO 27001 -sertifioitu yritys Suomessa!

Järjestelmämme avulla asiakas voi seurata työtekijöidensä ajankäyttöä ja erilaisia valmistusprosesseja, hallita kiinteistön henkilövirtaa ja materiaalivirtaa. Asiakashyöty on usein rationaalinen ja kustannussäästöä tuova. Myös prosessien kehittäminen ja toimintojen automatisointi ovat syitä miksi JotBar-järjestelmiä hankitaan.

Noin 300 asiakkaalla on käytössä JotBar järjestelmä yli 500 toimipisteessä. Asiakkaitamme löytyy kaikilta toimialoilta ja monesta eri kokoluokasta, erityisesti valmistusprosesseissa ja palveluliiketoiminnassa. Referenssiluettelomme on ylpeydenaiheemme, se kertoo mitä olemme.

Asiakkaat ovat toimintamme sydän, avain toimintamme menestykseen.