<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2090076874606890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
JotBar-päivät

Meillä on ilo ilmoittaa, että JotBar-päivät järjestetään jälleen 21.-23.3.2018 Jyväskylässä. JotBar-päivillä sinä ja kollegasi voitte oppia lisää työajanseurannasta ja JotBarin ohjelmistosta sekä viettää mukavaa ja rentouttavaa aikaa hyvässä seurassa Keski-Suomen ytimessä. JotBar-päivien varsinainen ohjelma alkaa torstaina 22.3.2018 klo 9:00, mutta kaukaa tulevat voivat saapua paikalle jo keskiviikkoiltana 21.3.2018.

 

Jotbar-päivien historiaa

Ensimmäiset JotBar-päivät järjestettiin 1994 Saariselällä. Tämän jälkeen JotBar-päiviä on järjestetty lähes vuosittain; vuoteen 2014 asti vuosittain ja sen jälkeen joka toinen vuosi. Jotbar päiviä on järjestetty jo 21 kertaa ja edellisen kerran JotBar-päiville kokoonnuttiin vuonna 2016 Tahkolle. Tätä ennen järjestämispaikkana on ollut muun muassa Laajavuori, Levi, Vanajanlinna ja Ruka.

 

Kiinnostavia case-kuvauksia työajanseurannasta

JotBar-päivillä on ollut mukana monia mielenkiintoisia case-yrityksiä, joiden esityksistä osallistujat ovat saaneet oppia työajanseurantaan liittyen. Vuonna 2016 nähtiin ja päästiin kuulemaan seuraavia yrityksiä ja aiheita:

  • Pyhäsalmi Mine Oy, Työajanseuranta kaivostoiminnassa
  • Euroports Oy, JotBar työajanseuranta vilkkaassa satamaliiketoiminnassa
  • Rocla Oy, JotBar maailman johtavan trukkivalmistajan Mitsubishin ja Catepillarin tuotannossa
  • Veo Oy, JotBar työajan- ja töidenseurantajärjestelmä Mobiili -käyttöliittymillä, sekä liittymät AX järjestelmään
  • Alfa Laval Vantaa Oy, JotBar työajan-, töiden- ja kulunseurannassa

 

Rentoa ohjelmaa sisällä ja ulkona

JotBar-päivien tiiviin asiaohjelman välissä osallistujat ovat päässeet liikkumaan raikkaaseen ulkoilmaan erilaisten aktiviteettien merkeissä. Vuosien varrella on harrastettu yhdessä esimerkiksi laskettelua, hiihtoa, ratsastusta sekä pidetty leikkimieliset talviolympialaiset. Myös sisätiloissa on päästy nauttimaan yhdessäolosta mm. kylpylän lämmössä. Iltaohjelmaan on aina kuulunut illallinen sekä illanviettoa paikallisissa ravintoloissa, eikä vuosi 2018 tee tässä asiassa poikkeusta!

 

JotBar-päivät 2018

Päivät on lähes pääsääntöisesti järjestetty talvisissa maisemissa ja niin myös tällä kertaa. Vuoden 2018 JotBar-päivät tullaan pitämään Jyväskylässä. Hienot puitteet tapahtumalle tarjoaa Laajavuoren urheilukeskuksen tuntumassa sijaitseva hotelli Cumulus Resort Laajavuori, josta osallistujille on varattu omat huoneet.

Tulevilla JotBar-päivillä saadaan kuulla jälleen kiinnostavia case-puheenvuoroja ja JotBar-ohjelmiston kehitysuutisia, joihin kuuluvat mm. JotBar Mobile Tools, JotBar vuorosuunnittelu ja GDPR. Lisäksi ohjelmaan kuuluu tehdaskäynti asiakkaamme luona, missä päästään tarkastelemaan JotBarin ohjelmiston hyödyntämistä valmistavassa teollisuudessa suoraan tehdasympäristössä.

 

Miten pääsen mukaan JotBar-päiville?

Haluatko mukaan JotBar-päiville 21.-23.3.2018? Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse Annina Juseliukseen annina.juselius@jotbar.fi. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 9.2.2018.

Aiheet:
Ajankohtaista