<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2090076874606890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
JotWare Oy valmistaa henkilökortit yrityksesi tarpeisiin.

JotWare Oy valmistaa henkilökortit yrityksesi tarpeisiin.

Kulunvalvonnan ja turvallisuuden kannalta on tärkeää, että jokainen yrityksen vierailija ja henkilökunta on varustettu asianmukaisella henkilökortilla. Vierailija- tai henkilökortin avulla voidaan helposti tunnistaa henkilö, joka kulkee yrityksen tiloissa, ja varmistaa, että hänellä on oikeat pääsyoikeudet. 

 

JotWare räätälöi ja tulostaa henkilökortit puolestasi

JotWare Oy valmistaa henkilökortit yrityksesi tarpeisiin. Voimme suunnitella ja luoda räätälöityjä vieras- ja henkilökortteja, jotka sisältävät kaiken tarvittavan tiedon, kuten henkilön nimen, valokuvan, organisaation nimen, vierailun päivämäärän ja aikavälin. Voit myös sisällyttää yrityksesi logon ja muut yksilölliset yksityiskohdat, jotka tekevät kortista erottuvan. 

Yhdistäessä kortin tulostuksen Jotbar-vierailijahallintaan ja Jotbar-kulunvalvontaan vierailija voi lähtiessään kirjautua poistuneeksi ja käyntitiedot jäävät järjestelmään raportointia varten, sirullisiin kortteihin voidaan sisällyttää myös kulkuoikeuksia tai vaikkapa lounas yrityksen ruokalassa. 

 

Voit tulostaa henkilökortit myös itse

Voit halutessasi tulostaa henkilökortit myös itse. Hankkimalla oman Evolis-tulostimen voit personoida korttisi itsenäisesti, omissa tiloissa silloin kuin sinulle sopii. Tulostimen mukana tulee helppokäyttöinen korttien suunnitteluohjelma, jolla suunnittelet teidän tarpeisiinne sopivat kortit. Tarjoamme myös apua korttien suunnitteluun, valmiista pohjasta on helppo tulostaa tarvittavat kortit. 

Työntekijöitä toimistotiloissa.

 

Evolis -tulostimet tunnetaan erinomaisesta tulostusjäljestään

JotWare on virallinen Evolis-edustaja Suomessa ja myymme Evolis-muovikorttitulostimia, muovikortteja ja värinauhoja moneen käyttöön. Evoliksen muovikorttitulostimet tunnetaan tyylikkäästä designista, helppokäyttöisyydestä sekä erinomaisesta tulostusjäljestä. 

Evolis-tulostimella voit tulostaa yksilöllisiä ja personoituja taustoja korttiin, tulostaa graafisesti personoidut kortit (tekstit, kuvat, logot, viivakoodit), panostaa turvallisuuteen lisäämällä korttiin esim. hologrammit ja koodata tietoja suoraan korttiin (magneettiraita-, RFID siru-kortti). Evoliksella on useita tulostinmalleja ja mallin valinta riippuu tarvittavista ominaisuuksista kuten tulostusnopeudesta, yksi- tai kaksipuoleisesta tulostuksesta, tulostustarkkuudesta, koodausoptioista sekä laminoinnista.

Eri Evolis-korttitulostinmalleja.

Valikoimastamme löytyvät myös kaikki vierailijakorttitulostuksen lisätarvikkeet; kortit, värinauhat, korttikotelot, kaulanauhat jne. Meiltä löydät myös ekologiset uudelleenkirjoitettavat kortit, jotka kestävät jopa satoja tulostuskertoja.

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua vieras- ja henkilökorttien tulostuksessa ja oikeiden tuotteiden valinnassa.

Jotbar Solutions Oy ja JotWare Oy ovat sisaryrityksiä, jotka auttavat sinua Työajanseurannan, Kulunvalvonnan ja Muovikorttitulostuksen asioissa.

 

Lue viimeisimmät blogimme:

JotBar kulunvalvontajärjestelmä lisää helppoutta ja turvallisuutta

5 usein kysyttyä kysymystä - Helpdesk

Älä anna kesän yllättää!