<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2090076874606890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Olemme saaneet asiakkailtamme paljon kysymyksiä Jotbarin ohjelmistoon ja sen käyttöön liittyen. Kysymykset liittyvät muun muassa salasanoihin, esimiesten ja alaisten perustamiseen ja uudelleenlaskennan ongelmiin. Olemmekin nyt koonneet listan asiakkaidemme helpdeskiin lähettämistä kysymyksistä ja ongelmista. Alta löydät viisi usein kysyttyä kysymystä palvelumme käytöstä ja vastaukset näihin kysymyksiin.

 

Tässä on muutamia asiakkaidemme helpdeskiin lähettämiä ongelmia ja niiden ratkaisuja.

 

1. Unohdin pilvipalvelun JBMenun salasanani.

Helpdeskin ratkaisu: Asetamme asiakkaan käyttäjätunnuksen salasanan, testaamme, että kirjautuminen kyseisellä väliaikaisella salasanalla toimii ja lähetämme sen asiakkaalle tekstiviestillä sekä lähetämme salasanan vaihto-ohjeen sähköpostilla.

 

2. Unohdin mobiilisovelluksen salasanani.

Helpdeskin ratkaisu: Käyttäjä voi itse pyytää salasanan palautuksen mobiilisovelluksen kirjautumisnäytöltä palauta salasana-painikkeella. Salasanan nollausta varten tarvitset yritys-ID:n ja sähköpostiosoitteesi. Syötä tarvittavat tiedot, odota automaattista sähköpostiamme ja seuraa sähköpostin ohjeita. Jos tämä ei auta, otathan yhteyttä pääkäyttäjäänne. Ongelmatilanteissa voimme asettaa uuden salasanan ja varmistaa, että sen avulla pääsee kirjautumaan. Salasanan lähetämme tekstiviestillä käyttäjälle.

 

3. Perustin uuden esimiehen ja siirsin hänen alle alaisia. Nyt en enää löydä edellä mainittuja alaisia mistään. Uusi esimieskään ei näy missään.

.Helpdeskin ratkaisuLähetämme ohjeen miten annetaan oikeudet esimiesten alaisiin JBMenun GDPR suojausnäkymän kautta.

 

4. Lasketin yövuoron uudestaan ja nyt kyseinen yövuoro näkyy 0-tuntisena.

Helpdeskin ratkaisu: Yôvuoroissa kyseisen vuoron aloittava leima sijaitsee sitä edeltävän päivän puolella. Tämän takia yövuoro pitäisi laskettaa edellisestä päivästä alkaen.

 

5. Uudelleenlaskennasta huolimatta päivä ei muutu.

Helpdeskin ratkaisu: Jos kyseiselle päivälle on tehty muutoksia käsin, kyseisen päivän uudelleenlaskenta ei toimi, koska laskenta yrittää kunnioittaa käyttäjän käsin tekemät muutokset. Tällöin pitäisi poistaa kyseinen päivä ja laskettaa se uudestaan,

 

Jos tarvitset apua jonkin asian kanssa, autamme mielellämme. 

 

Näin saat yhteyden helpdeskiin

Käyttäjätuki päivystää arkisin klo 8-16
Soita 075 7530 370
Lähetä sähköpostia osoitteeseen helpdesk@jotbar.fi

 

Lue viimeisimmät blogimme:

Älä anna kesän yllättää!

Näin hyödynnät työajanseurantaa etätyössä

Hybridityö ja työaikalaki työntekijän näkökulmasta