<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2090076874606890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vuodenvaihteen muistilista helpottaa lomakauden kuormitusta.

 

Joulu ja uusi vuosi lähestyvät kovaa vauhtia. Vuodenvaihteeseen liittyy usein paljon työstressiä ja kiirettä. Haluamme Jotbarilla vähentää asiakkaidemme lomakauden kuormitusta ja olemmekin keränneet alle muistilistan Jotbarin työajanseurantaohjelman käyttöön liittyen. Voit palata muistilistaan aina vuodenvaihteen lähestyessä.

 

Tuuraajat ja sesonkityöntekijät

Joululomien lähestyminen tarkoittaa monelle yritykselle tuuraajia ja sesonkityöntekijöitä. Uusien työntekijöiden aloitukseen liittyy esimerkiksi työntekijöiden perehdytys, uusien kulkutunnisteiden järjestäminen sekä oikeuksien antaminen järjestelmiin.

Uudet työntekijät tarvitsevat oman käyttäjälisenssin ja leimaus- / kulkutunnisteen. Jos huomaat, ettei käyttäjälisenssejä tai RFID-tunnistimia ole riittävästi, saat helposti tilattua lisää meiltä: helpdesk@jotbar.fi.  

Tuuraaja tarvitsee useimmiten samanlaiset tunnukset ja oikeudet, kuin henkilöllä, jota sijaistetaan. Tämä koskee myös esimerkiksi palkanlaskijoita ja pääkäyttäjiä.  

Uudet työntekijät luodaan järjestelmään yleensä pääkäyttäjän toimesta. Lisäksi heille asetetaan oikeudet tarvittaviin ohjelmiin joko IT:n, pääkäyttäjän tai JotBar helpdeskin toimesta. Jos et ole varma, miten teillä toimitaan, voit kysyä asiaa helpdeskistämme. 

Uusille työntekijöille täytyy myös muistaa asettaa kulkuoikeudet, jos yritykselläsi on käytössä JotBar-kulunvalvonta. Uudet leimaus-/kulkutunnisteet luetaan ohjelmaan koneelle asennetulla JBR-110 korttilukijalla, joka lukee RFID-tunnuksen ja näin pääkäyttäjä saa luotua tunnisteen uudelle henkilölle. 

Muistathan myös perehdyttää työntekijäsi Jotbarin käyttöön. Meiltä saat tarvittaessa tilattua uusille työntekijöille myös koulutuksen ohjelman käyttöä varten. Koulutuksen voit tilata ottamalla yhteyttä helpdeskiimme. 

 

christin-hume-hBuwVLcYTnA-unsplash

 

Palkanlaskenta

Jotbar työajanseurantajärjestelmästä saat siirrettyä työaikaan liittyvät tiedot suoraan palkanlaskentajärjestelmään liittymän avulla. Liittymien ansiosta manuaaliset työvaiheet ja virhemahdollisuudet vähenevät, kun tiedot siirtyvät automaattisesti järjestelmästä toiseen. Automaatio tuo helppoutta, nopeutta ja sujuvuutta prosesseihin. Jotbar mahdollistaa liittymät useisiin eri palkanlaskentaohjelmiin.

 

Kalenterit

Vuosi 2023 lähestyy loppuaan ja haluamme muistuttaa asiakkaitamme kalentereiden päivityksestä. Tarkistathan, että arkipyhät ja muut palkalliset vapaat (APTA-kalenterit) sekä työajan lyhennysvapaat (pekkaspäivät) ovat järjestelmässä oikein. Kun tarkistat kalenterit vuoden loppuun mennessä, työntekijöidesi työtunnit kirjautuvat sujuvasti ensi vuodelle eivätkä esimerkiksi saldokertymät vääristy. 

Autamme teitä mielellämme kalenterin päivittämisessä! Pyydä tarjous meiltä osoitteesta helpdesk@jotbar.fi.

Jos järjestelmissänne on muita kalentereihin liittyviä poikkeavuuksia ja tarvitsette apua niiden päivittämiseen, ota yhteyttä ja laitetaan järjestelmät ajan tasalle.

 

Mikäli tarvitset apua Jotbariin ja vuodenajan vaihtumiseen liittyvien asioiden kanssa, autamme mielellämme. Olemme auki arkisin klo 9–16 joulupäivää, tapaninpäivää ja uuden vuoden päivää lukuun ottamatta. Saat yhteyden helpdeskiimme osoitteesta helpdesk@jotbar.fi

 

Jotbar toivottaa asiakkaillemme rauhallista joulua ja hyvää Uutta Vuotta!

 

 

Lue viimeisimmät blogimme:

Vieras- ja henkilökorttien tulostus

JotBar kulunvalvontajärjestelmä lisää helppoutta ja turvallisuutta

5 usein kysyttyä kysymystä - Helpdesk