<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=2090076874606890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
säästöjä ja tehokkuutta muovikorttitulostimilla

Vierailijaluvat, työntekijöiden henkilökortit, työlupatunnisteet, kulkukortit – kortit ovat keskeinen osa useampien yritysten päivittäistä työarkea. Sen vuoksi myös niiden tarve kasvaa jatkuvasti – muttei suinkaan säännöllisesti. Yritykset voivat tilata korttinsa eri tarpeisiin lukuisilta ulkoisilta muovikorttitoimittajilta, mutta tilaukselle on olemassa myös helpompi ja nopeasti itsensä takaisin maksava vaihtoehto – yrityksen oma muovikorttitulostin.

Mutta millaisille yrityksille muovikorttitulostimet sopivat? Millaisia kortteja niillä voidaan toteuttaa? Kuinka vaikeaa oman muovikorttitulostimen päivittäinen käyttö ja huolto loppupeleissä on? Muovikorttitulostimet ovat monille yrityksille vielä hieman vieraampi tuoteryhmä, eivätkä monet tuotteesta merkittävästi hyötyvät toimialat usein edes tiedä, millainen valjastamaton potentiaali yrityksen oma muovikorttitulostin heille olisi.

 

Uudet ID-kortit vain muutaman klikkauksen päässä

Muovikorttitulostimet sopivat kaikille yrityksille, joilla on tarve tunnistaa niin omaa henkilökuntaa, kuin yrityksen vierailijoita. Muovikorttitulostimen avulla yritys saa helposti tulostettua kuvalliset henkilö- ja id-kortit suoraan uuden tunnistustarpeen yhteydessä. Esimerkiksi rakennustyömaalla kuvalliseen henkilötunnistukseen voi liittää myös tietoja veronumeroon ja työntekijän omistamiin lupiin liittyen, jolloin kaikki työkohteisiin tarvittava tieto on helposti saatavilla yhdessä dokumentissa. Sen avulla työkohteessa voidaan suoraan nähdä, kenellä on esimerkiksi tulityölupa tai raskaiden työajoneuvojen ajolupa.

Kun korttien pohjat on tehty kerran valmiiksi muovikorttitulostimen ohjelmaan, saadaan uusi tunnistekortti käyttöön parhaimmillaan jo muutamissa minuutissa. Täydennä vain tarvittavat tiedot valmiisiin, ennalta määriteltyihin pohjiin ja paina tulosta ja uusi kortti on välittömästi työntekijöiden ja vieraiden käytettävissä.

 

RFID-sirut apuna kulunvalvonnassa

Muovikorttitulosteet voi muuttaa helposti osaksi yrityksen kulunvalvontaa toteuttamalla RFID-siruilla varustettuja versioita korteista. Sirulliset kortit yhdessä vierailijanhallinta-ohjelmiston kanssa mahdollistavat työntekijöiden ja vierailijoiden kulun mahdollistamisen ja rajaamisen – yrityksen omista tarpeista riippuen. Vierailijanhallinnassa korttiin voidaan rajata voimassaoloaika ja tulostaa vierailijaluvat suoraan yrityksen omista vierailutiedoista.

 

Sitouta asiakas yrityksenne palveluihin kanta-asiakaskorteillamuovikorttitulostin Zenius - evolikselta

Muovikorttitulostimien käyttömahdollisuudet eivät rajoitu pelkästään henkilö- ja id-korttien toteutukseen. Ne tarjoavat mahdollisuuksia myös yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat sitouttaa asiakkaansa vahvemmin osaksi toimintaansa kanta-asiakas- ja jäsenkorttien avulla. Kun kortit toteutetaan suoraan rekisteröitymisen yhteydessä yrityksen tiloissa, saadaan uudet jäsenet vaivattomammin ja nopeammin osaksi toimintaa ja kanta-asiakkuusohjelmaa.

Tiesitkö?

Muovikorttitulostimet toimivat hyvänä vaihtoehtona myös kuntosaleilla käytetyille kulkutägeille. Paina kulkukorttiin kuntosalijäsenen kuva ja nimi ja voit hallinnoida pääsyä tiloihin kuvallisella tunnisteella hankalammin tunnistettavan kulkulätkän sijaan. Kuntosalit voivat tulostaa kuvallisen tunnisteen helposti myynnin yhteydessä ja tilata uusia kortteja varastoon entisten erien lähestyessä loppuaan – suoraan JotBarilta.

 

Ympäristöystävällistä vierailijanhallintaa

Yrityksissä, joissa käy usein eri vierailijoita, vierailijanhallinta voi toimia myös rahallisena ja ympäristöllisenä rasitteena. Uusien korttien jatkuva hankinta ja painaminen aiheuttavat helposti suuren pinon yhden päivän jälkeen turhaksi jääneitä tunnisteita, joiden ainoa tulevaisuus on tulla hävitetyksi väärinkäytösten välttämiseksi.

Evoliksen Tattoo Rewrite -muovikorttitulostin tuo helpotusta vierailijanhallintaan – ja sitä toteuttavan yrityksen kukkarolle. Tattoo Rewrite tulostimella voit tulostaa korttiin uuden vierailijan tiedot – jopa 100 kertaa! Kierrättämällä käytettyjä kortteja säästät uusien vierailijakorttien hankintakustannuksissa ja vähennät tehokkaasti yrityksenne hiilijalanjälkeä.

Muovikorteille on kehitetty myös ekologisempia vaihtoehtoja: esimerkiksi maissimelassista ja koivuviilusta eli ns. biomuovista valmistetut kortit. Me JotBarilla tutkimme mm. Evolis-korttitulostinvalmistajan omia vaihtoehtoja perinteisille muovikorteille. Lue lisää tuloksista täältä.

 

Nopeutta ja kustannustehokkuutta yrityksen toimintaan

Oman muovikorttitulostimen ansiosta yrityksen kortteihin liittyvät toiminnot eivät ole enää ulkoisten toimittajien varassa, jolloin uusien korttien toimittaminen säästää yrityksille niin rahaa kuin aikaa. Kun muovikorttitulostin on hankittu yritykseen sen täydentäminen uusilla korteilla ja värinauhoilla on edullista. Muovikorttitulostimen avulla yritys voi nopeuttaa kaikkia kortteihin liittyviä prosessejaan, kun korttien tilaamista ja toimitusta ei tarvitse enää hoitaa ulkopuolisen toimittajan kautta – eikä ulkopuolisten toimittajien asettamilla hinnoilla.

Tiesitkö?

Yrityksen oma muovikorttitulostimen hankinta voi kustantaa saman verran, kuin 100 henkilökortin tilaaminen toimituksineen, tai jopa vähemmän! Tulostimien hyöty korostuu käytön myötä, sillä yhden tulostettavan kortin kappalehinta on perinteisesti n. 6-8% tilattujen korttien kappalehinnoista - puhumattakaan omissa tiloissa tulostamisen tuomista ajallisista säästöistä!

 

Haluatko lisätietoja?

JotBar on Evolis muovikorttitulostimien virallinen maahantuoja, joka toimittaa myös tulostimien tarvikkeita, kuten muovikortteja ja värinauhoja valmistajan lukuisiin tuotteisiin. Jos muovikorttitulostimien hankinta on yrityksellenne ajankohtainen aihe, ota meihin yhteyttä! Voit tutustua myös valikoimaamme ja Evoliksen muovikorttitulostimiin tarkemmin muovikorttitulostimet-sivuiltamme.

Ota yhteyttä

Aiheet:
Muovikortit